Retorikai-Storytelling tanácsadó és tréner

Neked szól ez a könyv,

  • ha vezető vagy – olyan, aki a vezetést nem pozíciónak vagy funkciónak tekinti, nem is szerepnek, hanem szemléletnek és tevékenységnek. „Egyetlen ember is iránymutatásért fordul hozzád, és te azt tevőlegesen elfogadod? Akkor már vezető vagy”, ez a filozófia hatja át a könyvet;
  • ha nem rábeszélni, hanem meggyőzni szeretnéd – a munkatársaidat vagy a mentoráltjaidat, a tanítványaidat vagy éppen a gyerekeidet.

Nap mint nap tapasztalod, mennyire könnyű rábeszélni, és mennyire körülményes és küzdelmes ma meggyőzni embereket? Ebben szeretne ez a könyv segíteni – a meggyőzésben, a mögötte lévő tudatos munkában. Nem a történettípusok és történetmesélési technikák sablonját követi, hanem téged, a mesélőt helyez a történetmesélés középpontjába. Olyan utat rajzol ki számodra, amelynek megtétele közben nemcsak a mesélésről tanulsz sokat, hanem magadról is.

Színészi kvalitásaidat nem csiszolja ez a könyv, de abban segít, hogy a megfelelő helyen és időben a megfelelő történeteket tudd majd elmondani, megfelelő módon, a megfelelő célközönségnek. Az értelmes és érdemleges, fenntartható változások érdekében.

A KÖNYV HIVATALOS BEMUTATÓJA

A dedikálással egybekötött bemutatót 2022. november 3-án tartottuk; az esemény a Personal Brand Institute-tal és a 21. Század Kiadóval közös program volt.

KÖNYVBEMUTATÓ- GALÉRIA

A KÖNYV KARAKTEREI

„A vezetők, akik végigkísérnek ennek a könyvnek a lapjain, a legkülönfélébb üzleti, tudományos és nonprofit területekről érkeznek; valamennyien változást csiholók. Titkuk, hogy miközben élet és halál kis és nagy dolgairól mesélnek, nem az elérendő változásra összpontosítanak, sokkal inkább az emberre, emberekre, akiknél a pozitív változást el akarják érni. Példájukkal téged is erre bátorítalak.” (Györffy Kinga)