Retorikai-Storytelling tanácsadó és tréner

KONFERENCIASZEZON AKCIÓ

Györffy Kinga storytelling-könyvei

Szerezd be az Add elő magad” és a Szabadulás a sztorifóbiából” című könyveket Magyarország első számú storytelling-szakértőjétől.

Fontos: az Add elő magad” már csak kizárólag itt érhető el, máshol nem kapható. Limitált a készlet, dönts mielőbb!

A szerző, Györffy Kinga

Kinga a hazai storytelling úttörője, könyvei hiánypótlóak a magyar piacon. Pályáját közéleti beszédíróként kezdte, ekkor tapasztalta meg először a történetmesélésnek mint meggyőzési eszköznek a hatalmát – és határait. Az elmúlt tizenhét évben több száz felső- és középvezető, értékesítő, startupper, valamint egyetemista és gimnazista retorikai fejlesztésében vett részt.

„Hiszem, hogy bármennyire eltelítő és kimerítő napjaink történetdömpingje, bármennyire is sok a túlkapás, bármekkora is a túlközlés, a személyes történeteknek van egy kikezdhetetlen titkuk: nincs belőlük másodpéldány. Érdemes tehát élni az erejükkel.”

Add elő magad – a magával
ragadó előadás titkai

“Hiszek abban, hogy ha van erős mondanivalód − ami kapcsolódhat céghez, termékhez, szolgáltatáshoz, ügyhöz, feladathoz, ötlethez, bármihez −, és megvan a szenvedélyes vágyad ennek a mondanivalónak a megosztására, akkor a retorikai, történetmesélési készségek, képességek fejleszthetők, a magával ragadás és emlékezetesség eszközei elsajátíthatók.

Ez a könyv bátorítás, biztatás számodra,
  • hogy indulj el a retorikai fejlődés útján. Ez az út nem személyiséged megváltoztatásáról szól, éppen ellenkezőleg: saját − szenvedélyes − hangod és stílusod megtalálásáról és finomításáról.
Ehhez kapsz praktikus segítséget: szemléletet, elveket és eszközöket.

Meleg szívvel ajánlom a könyvet,

  • ha előadásaiddal, prezentációiddal, pitcheiddel változást szeretnél csiholni,
  • ha szeretnéd, hogy a hallgatóságod szíve egyszerre dobbanjon a tieddel,
  • ha szeretnéd megélni, hogy beszélőként milyen az, amikor öröm, elégedettség és elismerés a jutalmad.”

Mit mondanak mások az Add elő magad” című könyvről?

Dr. Várady Péter, CEO (DMG MORI HEITEC Digital Kft.)

„Balféltekés mérnökként azt hittem, hogy előadás-technikában nehéz lesz gyors és látványos fejlődést elérnem. Tévedtem. Kinga félelmetes lendülete, kellően kritikus és néha fájdalmasan őszinte hangvétele, valamint profi útmutatásai gyorsan hatottak. Ajánlom ezt a könyvet minden előadónak és vezetőnek.”

Dr. Lantos Judit, ügyvéd, mediátor és coach

„Kinga könyve és tréningje rengeteg inspirációt és ötletet adott − előadóként úgy érzem, hogy egy új, örömtelibb és magabiztosabb útra léptem. Az „Add elő magad” elolvasása után éppen külföldön tartottam előadást, ahol az elmesélt történetem és a szövegen végighúzódó szimbólum annyira megragadta a közönség figyelmét, hogy az egyik legemlékezetesebb előadóként emlegettek.”

Gáncsos András, osztályvezető (Magyar Labdarugó Szövetség)

„Jó pár évvel ezelőtt még labdarúgó edzőként szerettem volna fejleszteni előadói képességeimet, így találkoztam Kingával. Akkor még nem gondoltam volna, hogy a közös munka során egy olyan izgalmas, gazdag és hatékony eszköztárat kapok tőle, ami a mai napig alapjaiban határozza meg a nyilvános beszédeimet és előadásaimat. Ezt a sokszínű eszköztárat mutatja be Kinga a könyvében; teszi ezt egyszerűen és olvasmányosan, gyakorlati példákon keresztül segítve az olvasót a lépésről lépésre haladásban.”

Szabadulás a sztorifóbiából. Mesélj és győzz meg!

“Második könyvem neked szól, ha olyan vezető vagy,

  • aki a vezetést nem pozíciónak vagy funkciónak tekinti, nem is szerepnek, hanem szemléletnek és tevékenységnek,
  • és aki szeretne a szokásosnál mélyebbre merülni a meggyőzési célú történetmesélés világába.

Ez a könyv NEM a történettípusok és történetmesélési technikák sablonját követi, hanem a mesélőt, azaz téged helyez a történetmesélés középpontjába. Olyan utat rajzol ki számodra, amelynek megtétele közben nemcsak a mesélésről tanulsz sokat, hanem magadról is.

Színészi kvalitásaidat NEM csiszolja ez a könyv, de abban segít, hogy a megfelelő helyen és időben a megfelelő történeteket tudd majd elmondani, megfelelő módon, a megfelelő célközönségnek. Az értelmes és érdemleges, fenntartható változások érdekében.”

 

Mit mondanak mások a Szabadulás a sztorifóbiából” című könyvről?

Stickel Tamás, Sector Sales Manager (SAP)

„Kinga lenyűgözően mutatja be, és segít felismerni, hogy a saját történeteinknek hányféle értelmezése, üzenetként megfogalmazható értéke lehet. Kingától tudom, hogy a jelentésteli történeteket nem a különleges élet, hanem a különleges figyelem szüli. És persze az, hogy hétköznapi dramaturgként történeteinket megragadóan tudjuk megosztani, akár személyes meggyőzésben, akár közönség előtt. Többek közt ezekhez kaphat egyedülálló eszköztárat, aki Kingát olvassa, vele dolgozik.”

Dintsér Andrea, ügyvezető (YourStory.hu)

„Összekötni az összetartozókat. Visszatekintve az életemre ma már tudom, ez az életfeladatom. Emberek, országok, családtagok: jöhet bárki és bármi. Mi más segíthetne ebben, mint a kapcsolódás ősi módja, a történetmesélés? Ha jól csináljuk, magával ragad, megértést és elfogadást hoz, felemel minket, gazdagít. Ok, de hogyan csináljuk jól? Én Kingától és a könyveiből tanultam a legtöbbet erről.”

Duca Andrea, managing partner (HD Group)

„Szórakoztató és azonnal használható, gyakorlati tudást ad. A könyv maga a példa, hogy az elmesélt személyes történetek milyen sokat segítenek az információk mély rögzítésében. Vérprofi!”

Györffy Kinga könyvei – Konferenciaszezon akció

Add elő magad!

5.000 forint*

„Ez a könyv bátorítás.
Azok számára, akik eddig úgy érezték, hogy nem született előadók, hogy vérmérsékletük és személyiségük – például halkságuk, szelídségük, szerénységük – alkalmatlanná teszi őket arra, hogy közönség elé álljanak. Nekik üzeni ez a könyv, hogy merjenek elindulni a retorikai, előadás-technikai és storytelling fejlődés útján!

Ez a könyv ugyanakkor ösztönzés is. A jó előadók számára, akik hajlamosak elkényelmesedni. Arra inspirálja őket ez a könyv, hogy ne álljanak meg az út felénél. Ne jó, hanem magával ragadó előadók akarjanak lenni!”

Szabadulás a sztorifóbiából

4.890 forint*

„Megnézzük, hogy a történetmeséléssel kapcsolatban hogyan szabadulhatsz vegyes, egymásnak akár ellentmondó érzéseid és gondolataid fogságából.

Ez után hat történetmesélési képességet, illetve készséget veszünk sorra, a fejlesztési lehetőségekkel együtt – mintegy kirajzolva az utat, amin meggyőző történetmesélővé válhatsz.

Olyan út lesz ez, amelynek megtétele közben nemcsak a mesélésről tanulsz sokat, hanem magadról is.”

Add elő magad + Szabadulás a sztorifóbiából

25 százalékos kedvezmény a két könyv árából: 7400 forint*

„Ez a különleges könyvcsomag tartalmazza mindkét könyvemet. Azoknak ajánlom, akik a maga teljességében szeretnék megismerni a modern retorika világát, kihívásait és szerethető lehetőségeit.”

*Áraink bruttó árak és nem tartalmazzák az 1.200 forintos postaköltséget.

“Az „Add elő magad” című könyv alapmű, megkerülhetetlen, és nem is akarjuk megkerülni. 20 év színpadi improvizáció és 3000 előadás után is sokat tanulok Kingától a történetmesélés mesterfogásairól. Vegyék és vigyék!”

Harsányi Bence, alapító (Momentán Társulat)

Az alábbi űrlap kitöltésével rendelheted meg a könyveket

Lépj, mielőtt elfogynak az utolsó darabok is!

    Melyik könyvet küldhetjük? Válassz a listából