Retorikai-Storytelling tanácsadó és tréner

MOMKULT | KUPOLA

2019. OKTÓBER 31. | CSÜTÖRTÖK 18:00

Nyilvános előadás

Mi az ön története? A történetmesélés erejéről vezetőknek

Györffy Kinga, a storytelling hazai úttörője

Facebook

Helyszín

MOMKULT | KUPOLA

Jegyinformációk

Jegyárak: 3900 Ft

Jegyek kaphatók a momkult.jegy.hu oldalon, az Interticket hálózatában, valamint a MOMkult jegypénztárában.

Mi az ön története?

„A birtokodban van valami, ami senki másnak a világon. A saját történeted.”

Leadership

Vezetőként ön hisz a történetek erejében, de képtelen őket használni? Sőt, úgy érzi, nincsenek is történetei? Györffy Kinga előadásának célja, hogy közelebb vigye önt elfelejtett vagy éppen eltemetett történeteihez; hogy megmutassa, mit és hogyan érdemes a meggyőzésben és változásmenedzsmentben alkalmaznia.

Miért övezi annyiféle félreértés a vezetői történetmesélést? Bele lehet-e egy mondatba sűríteni valódi sikereket és kudarcokat? Hogyan lehet történetbankot alkotni? Az előadás ilyen és hasonló kérdésekre is válaszokat ad, sok interaktivitással és inspirációval.

Előadás, prezentáció

Úgy érzi ön, hogy nem született előadó, tárgyalópartner? Vérmérséklete és személyisége alkalmatlanná teszi arra, hogy közönség elé kiálljon? Félelemmel tölti el a prezentációs helyzetek gondolata? A retorikai, előadás-technikai, storytelling képességek fejleszthetők!

Györffy Kinga előadása ezen a fejlődési úton fogja önt elindítani: segít, hogy felfedezze magában a szikrát, amellyel a legközönyösebb hallgatóságot is feltüzeli. Tanuljon meg profin történetet mesélni, és váljon vibrálón izgalmas előadóvá!